BAXI VARMEPUMPER

Baxi varmepumper Luft / Vand er nok den mest lydløse varmepumpe vi har oplevet.

Dansk produkt fra HS-Tarm, der laver brændefyr

BAXI luft til vand varmepumpe

Få et tilbud

Ønsker du tilbud i, eller rådgivning til dit projekt? Tryk på knappen nedenunder, udfyld formularen og vi vender tilbage til dig.

Deres luft/vand varmepumper findes i 4 serier. Herudover har de et enkelt produkt til varmtvandsproduktion.

Block Alezio-II V200 serien, der inkluderer en stor varmtvandsbeholder, findes i størrelserne 6, 11 og 16 kW, og alle 3 størrelser kan fås med el-backup eller som hybrid version.

Alezio-II serien er såkaldte solo versioner, dvs. indedelen er væghængt og uden varmtvandsbeholder indbygget. Serien findes i størrelserne 6, 11 og 16 kW.

HS PLUS serien er monoblok varmepumper. Dette betyder, at alt kølemiddel findes i udedelen, og varmesystemet forbinder inde- og udedel. Serien findes i 2 underserier – MT med varmtvandsproduktion og MH specielt til hybride anlæg – begge i 4 størrelser: 6, 9, 11 og 13 kW

HPI serien er vores større varmepumper. Disse er, som Alezio-II, solo versioner i både el-backup og hybrid udgaver, men findes derimod i størrelserne 22 og en 27 kW, som også kan kombineres i kaskadeløsninger, hvis behovet overstiger ydelserne på disse.

Kaliko er vores varmepumpeenhed til produktion af varmt brugsvand. Den anvender overskudsvarme fra ventilationsanlæg eller varmerum som energikilde.

Heat2 leverer den komplette løsning

Komplet løsning

Du får en komplet løsning inkl. el-tilslutning, hvor du er tryg ved det videre forløb. Vi hjælper dig gennem tilmelding og registrering ved BBR, afmelding af gas ved Elvida osv.

5 års garanti

Der ydes 5 års garanti på alle varmepumper, *ved indgåelse af serviceaftale.

VE-godkendt installatør

Heat2 har en VE-godkendelse fra Energistyrelsen og er godkendt til: Skift til luft til vand-varmepumpe, skift til jordvarme og luft til luft-varmepumpe

Få et tilbud

Ønsker du tilbud i, eller rådgivning til dit projekt? Tryk på knappen nedenunder, udfyld formularen og vi vender tilbage til dig.