BAXI VARMEPUMPER

Baxi varmepumper Luft / Vand er nok den mest lydløse varmepumpe vi har oplevet.

Dansk produkt fra HS-Tarm, der laver brændefyr

BAXI luft til vand varmepumpe

Deres luft/vand varmepumper findes i 4 serier. Herudover har de et enkelt produkt til varmtvandsproduktion.

Block Alezio-II V200 serien, der inkluderer en stor varmtvandsbeholder, findes i størrelserne 6, 11 og 16 kW, og alle 3 størrelser kan fås med el-backup eller som hybrid version.

Alezio-II serien er såkaldte solo versioner, dvs. indedelen er væghængt og uden varmtvandsbeholder indbygget. Serien findes i størrelserne 6, 11 og 16 kW.

HS PLUS serien er monoblok varmepumper. Dette betyder, at alt kølemiddel findes i udedelen, og varmesystemet forbinder inde- og udedel. Serien findes i 2 underserier – MT med varmtvandsproduktion og MH specielt til hybride anlæg – begge i 4 størrelser: 6, 9, 11 og 13 kW

HPI serien er vores større varmepumper. Disse er, som Alezio-II, solo versioner i både el-backup og hybrid udgaver, men findes derimod i størrelserne 22 og en 27 kW, som også kan kombineres i kaskadeløsninger, hvis behovet overstiger ydelserne på disse.

Kaliko er vores varmepumpeenhed til produktion af varmt brugsvand. Den anvender overskudsvarme fra ventilationsanlæg eller varmerum som energikilde.

Luk menu